RÓLUNK

Családi vállalkozásunk 1995. évre visszatekintő, lakatosipari tevékenységet folytató kisvállalkozás projekt vállalkozásaként került megalakításra. A vállalkozásunk alakulásától fogva a lakosság- és a közületek kiszolgálásával foglalkozik, felölelve a fémfeldolgozás és szerkezet gyártás teljes szolgáltatási területét. Alapvető szegmensként a Biztonsági Szolgáltatások képzik tevékenységünket, mechanikai szerkezetek- és kapcsolt távfelügyeleti együttműködések alkalmazásával.

Projekt célunkként a személyi biztonság mind ellenőrizhetőbb körülményeinek megteremtése szolgál. A GHI-CSENDES Kft. feladatul tűzte ki a vonatkozó utasítások és törvényi szabályozások betartása mellett a fegyverkezelés körülményeinek biztonságosabbá tételét. Innovációk segítségével fegyvertárolók, töltő-ürítő lövedékcsapdák, mobil fegyverszobák kifejlesztésével foglalkozunk. A lakossági és vállalati megrendelőink kiszolgálásában Partnereink együttműködése segíti munkánkat. Kiemelt partnerünk a Magyar Rendőrség, továbbá rendvédelmi szervezetek és számos vagyonvédelmei- és szolgáltató vállalat.

Elmúlt időszak eredményeként, az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja kiváló szakmai csapata tesztvizsgálataival, a DAD töltő-ürítő berendezésünk elnyerte az ORFK Gazdasági Főigazgatósága Műszaki Főosztálya rendszeresítési engedélyét.

Tisztelettel ajánljuk családunk- vállalkozásunk szlogenjét figyelmükbe.

… Együtt nőjünk fel! …

Elérhetőség

Vegye fel velünk a kapcsolatot!